Grethe Danmark den 10-01-2018
    Vedhæftet feriekalender 2018 - 19.
    Grethe Danmark den 09-01-2018
    Børne- og Ungdomskor

Alle piger og drenge, som har lyst til at synge, er meget velkomne til at deltage i Børne- og Ungdomskor.
    I Børne- og Ungdomskor er det sangglæden, der er i fokus.
    Vi synger sange og salmer i mange forskellige stilarter. Både stille sange, vilde sange, sjove sange, sange med fagter og mange flere.
    Nogle synger vi for sjov, andre sange skal bruges ved en gudstjeneste eller til en koncert.
    Der er plads til alle og der er lagt vægt på at have det sjovt og rart.

Vi øver hver tirsdag i Sognegården, Smidievej 1b, 9574 Bælum.
     - Børnekoret (0. til 3. klasse) kl. 14.10-15.00. Vi mødes på skolen kl. 14.00 og følges ad til og fra Sognegården.
     - Ungdomskoret (4. klasse og opefter) kl. 15.10-16.00.

Kontakt kirkens organist og korleder Natasha og hør nærmere.
    Hun har tlf.nr.: 21 44 04 88, e-mail: [email protected].
    Eller mød blot op ved en korprøve, så du kan se hvad det egentlig er for noget at synge i kor.
    Natasha Kutsko Jensen
    Organist ved Bælum og Solbjerg Kirker
    Tlf.: +45 21 44 04 88
    E-mail: [email protected]
    www.baelum-solbjeg-kirker.dk

Dorte Gundersen den 29-11-2017
    Temaaften for forældre til ordblinde børn - Torsdag den 25. januar 2018

Mit barn er ordblind – hvad nu?

Mit barn er testet ordblind. Hvad skal jeg tænke om det og hvordan kan jeg hjælpe?
    Rebild Bibliotekerne har i samarbejde med læsekonsulent Anne Vibeke Frank arrangeret en temaaften med fokus på ordblindhed.
    Program for aftenen:
    1.       Velkomst ved Læsekonsulent Anne Vibeke Frank
    2.       Forstander på Farsø Efterskole Lone Primdahl fortæller om de erfaringer og tanker de dagligt høster på efterskolen, hvor alle elever er ganske almindelige unge, der er ordblinde. Desuden vil elever fra efterskolen fortælle deres historie samt vise hvordan de bruger deres IT-redskaber i undervisningen.
    3.       Psykolog Lise Sørensen, der selv er ordblind, fortæller om ordblindhed og forældrenes centrale rolle i forhold til deres børns trivsel og selvværd.
    4.       Mette og Jeanette fra Rebild Bibliotekerne fortæller om bibliotekets rolle og erfaring med at formidle lystlæsning til børn og vil sætte fokus på online ressourcer fx e-reolen.dk
    Undervejs vil der blive en pause med mulighed for at drikke en kop kaffe og få en snak med andre forældre, der står i samme situation som en selv.

Cafeen i Stubhuset
    Torsdag d. 25. januar 2018
    Kl. 19.00 –21.00

Entré: Gratis entre, men tilmelding nødvendig. Billet hentes på www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.

Arrangeret af Rebild Bibliotekerne i samarbejde med Rebild Kommunes læsekonsulent

Arrangementet henvender sig til forældre til børn i skolealderen, der allerede er testet ordblinde.

Anne Vibeke Frank
    Læse- og tosprogskonsulent

Grethe Danmark den 10-11-2017
    Feriekalender 2017 /18 vedhæftet.

Billeder fra vores hverdag

Referater fra bestyrelsesmøder